Ελληνική Κοινότητα Ναυτομοντελιστών

Συζητήσεις - Discussions => Νέα του φόρουμ => Topic started by: Cataman on March 13, 2013, 11:14:37Title: Rc MANIA (Αρχείο Εκπομπών)
Post by: Cataman on March 13, 2013, 11:14:37
Σε αυτό το topic θα μπορείτε να βρίσκεται όλες τις εκπομπές της Rc Mania που υπάρχουν στο Αρχείο.
Για τα σχόλια σας και λοιπές ανακοινώσεις που αφορούν την εκπομπή υπάρχει αυτό το topic:
http://www.rc-boats.gr/index.php?topic=5390.0

Δείτε λοιπόν αποκλειστικά στο DotTV.gr την μοναδική στην Ελλάδα εκπομπή για τα Τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα όλων των ειδών: Αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, αεροπλάνα, ελικόπτερα αλλά και σκάφη. Events, Αγώνες, Συνεντεύξεις, Παρουσιάσεις και πολλά άλλα από τον χώρο του Τηλεκατευθυνόμενου Μοντελισμού στην Ελλάδα.
Παρουσιάζει ο Κοσμάς (Cataman) Τσατάλογλου.

Επίσης μην ξεχάσετε να κάνετε Like όσοι διαθέτεται profil στο Facebook και στην Σελίδα μας η οποία είναι η: Rc Mania on Dot TV
https://www.facebook.com/RcManiaOnDottv

 :thanks: :company: :respect2:


Title: Re: Rc MANIA (Αρχείο Εκπομπών)
Post by: Cataman on March 13, 2013, 11:16:21
1η Εκπομπή:

Η RC Mania  σας προσκαλεί να την ακολουθήσετε στον απίστευτο κόσμο του Ναυτομοντελισμού.  Στην πρώτη εκπομπή μας ο ιδρυτής της ελληνικής Κοινότητας Ναυτομοντελιστών, Μιχάλης Κακουλίδης, μιλάει στο DOT TV και στην εκπομπή Rc Mania και μας εξηγεί τα πάντα για τον Ναυτομοντελισμό στην Ελλάδα!
Επίσης θα δείτε πολλά Ελληνικά Ναυτομοντέλα και τον Ναυτομοντελιστή Μάκη Γεράκη με τις ιδιόκατασκευές του!

Link:
http://www.dottv.gr/index.php/arxeio-ekpompes-on-demand/rc-mania-thlekateuthynomenos-montelismos/145-rc-mania-eisagogh-ston-naytomontelismo


Title: Re: Rc MANIA (Αρχείο Εκπομπών)
Post by: Cataman on March 13, 2013, 11:17:18
2η Εκπομπή:

Η RC Mania - Η πρώτη και μοναδική εκπομπή για τα Τηλεκατευθυνόμενα στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα σας προσκαλεί να την ακολουθήσετε στον συναρπαστικό κόσμο του Τηλεκατευθυνόμενου Αυτοκινητομοντελισμού. Στην δεύτερη εκπομπή RC Mania μας μιλούν για τον Αυτοκινητομοντελισμό και τους Αγώνες οι κύριοι: Φίλιππος Λούης και Δημήτρης Κούτρας.

Link:
http://www.dottv.gr/index.php/arxeio-ekpompes-on-demand/rc-mania-thlekateuthynomenos-montelismos/149-rc-mania-eisagogh-ston-autokinhtomontelismo


Title: Re: Rc MANIA (Αρχείο Εκπομπών)
Post by: Cataman on March 13, 2013, 11:18:15
3η Εκπομπή:

Η RC Mania - Η πρώτη και μοναδική εκπομπή για τα Τηλεκατευθυνόμενα στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα σας προσκαλεί να την ακολουθήσετε στον απίστευτο κόσμο του Αερομοντελισμού. Στην Τρίτη εκπομπή Rc Mania, μας μιλούν για τον Αερομοντελισμό ο Πετρος Ντουνης, ιδιοκτήτης του μοντελοδρόμιου dounis airfield και ο Θ. Φερφυρης, αερομοντελιστής.

Link:
http://www.dottv.gr/index.php/arxeio-ekpompes-on-demand/rc-mania-thlekateuthynomenos-montelismos/154-rc-mania-eisagogh-ston-aeromontelismo


Title: Re: Rc MANIA (Αρχείο Εκπομπών)
Post by: Cataman on March 13, 2013, 11:20:25
4η Εκπομπή:

H RC Mania συνεχίζει το αφιέρωμα στον αερομοντελισμό. Ο κ.Αντώνης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Αερομοντελισμού της Ελληνικής και Διεθνούς Αεραθλητικής Ομοσπονδίας μας μιλάει για τον αγωνιστικό αερομοντελισμό. Για τον Αερομοντελισμό μπορείτε να μάθετε τα πάντα και από το απίστευτο αρχείο του κ.Γιάννη Κωνσταντακάτου http://jkon.aeromodelling.gr
Σε αυτή την εκπομπή θα δείτε και τηλεκατευθυνόμενες μοτοσυκλέτες. Για τον τηλεκατευθυνόμενο μοντελισμό των δύο τροχών μας μιλάει ο κ.Στέλιος Χατζόπουλος, αγωνιζόμενος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα rc bikes.

Link:
http://www.dottv.gr/index.php/arxeio-ekpompes-on-demand/rc-mania-thlekateuthynomenos-montelismos/160-rc-mania-thlekateyuynomenes-motosykletes


Title: Re: Rc MANIA (Αρχείο Εκπομπών)
Post by: Cataman on March 13, 2013, 11:21:57
5η Εκπομπή:

Η RC Mania από αυτό το επεισόδιο ξεκινάει την παρουσίαση τεχνικών θεμάτων και και τις παρουσιάσεις διαφόρων τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων. Σε αυτή την εκπομπή θα δείτε:
Πως φτιάχνονται τα αερομοντέλα από καλούπι, από τον αερομοντελιστή Αργύρη Γιαννετάκη.
'Παρουσίαση ενός ιδιαίτερου ναυτομοντέλου «Διασώστη», από τον μοντελιστή Μάκη Γεράκη.
Συνάντηση σκαφών κλίμακας της Ελληνικής Κοινότητας Ναυτομοντελιστών.
Συνάντηση των φίλων των αυτοκίνητων αναρρίχησης στον Υμηττό.

Link:
http://www.dottv.gr/index.php/arxeio-ekpompes-on-demand/rc-mania-thlekateuthynomenos-montelismos/167-rc-mania-ekpomph-5


Title: Re: Rc MANIA (Αρχείο Εκπομπών)
Post by: Cataman on March 13, 2013, 11:23:07
6η Εκπομπή:

H Rc Mania στο 6ο της επεισόδιο ξεκινάει την παρουσίαση των Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον τηλεκατευθυνόμενο μοντελισμό.
Φιλοξενούμε τον Αεραθλητικό Μοντελιστικό Σύλλογο Αττικής (ΑΜΣΑ).
Δείτε επίσης στιγμιότυπα από έναν αγώνα Ιστιοπλοϊκών Σκαφών κατηγοριών OPEN και IOM της Ελληνικής Κοινότητας Ναυτομοντελιστών.
Σας παρουσιάζουμε και την μικρότερη Αγωνιστική κατηγορία τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων, τα MiniZκαι dNano. Για αυτά τα μικρά αυτοκίνητα μας μιλάει ο Αλέξανδρος Κοσμίδης από το minimaniaX.gr

Link:
http://www.dottv.gr/index.php/arxeio-ekpompes-on-demand/rc-mania-thlekateuthynomenos-montelismos/176-rc-mania-ekpomph-6


Title: Re: Rc MANIA (Αρχείο Εκπομπών)
Post by: Cataman on March 28, 2013, 19:57:25
7η Εκπομπή:

Δείτε στο 7ο επεισόδιο της Rc Mania στιγμιότυπα από έναν αγώνα Ιστιοπλοϊκών Σκαφών κατηγοριών RG-65 και Marblehead της Ελληνικής Κοινότητας Ναυτομοντελιστών.
Σε αυτή την εκπομπή επίσης σας παρουσιάζουμε ένα καταπληκτικό πάρκο για αυτοκίνητα Crawler και γενικά 4x4 που έχει φτιάξει στην Κέρκυρα ο Τάσος Δουκάκης τον οποίο θα τον φιλοξενήσουμε σε επόμενη εκπομπή.
Δείτε ακόμα τον Αργύρη Γιαννετάκη να μας παρουσιάζει τους κινητήρες που χρησιμοποιούνται σήμερα στα τηλεκατευθυνόμενα αερομοντέλα μαχητικών αεροπλάνων.
Κάνουμε τέλος αναφορά και στο Αγωνιστικό πρόγραμμα της Επιτροπής Αερομοντελισμού και της Ελληνικής Μοντελιστικής Ένωσης για το 2013 όπου περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα ακόλουθα links:
http://epae.elao.gr/
http://www.el-me.gr/

Link:
http://dottv.gr/index.php/arxeio-ekpompes-on-demand/rc-mania-thlekateuthynomenos-montelismos/183-rc-mania-ekpomph-7
SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal